Using SooperLooper with Macbook and DIGI 003 Rack

Problems getting SL up and running on a Mac? Post here.

Moderator: jesse

Using SooperLooper with Macbook and DIGI 003 Rack

Postby brucebail » Sat Jun 18, 2011 11:53 am

I have successfully configured the system using DIGI Core Audio Manager, and Jack addresses all the DIGI 003 IO, it works surprisingly well considering how proprietary Pro Tools hardware is usually. I am having a problem with a very small amount of latency that no changes to the SooperLooper latency settings seems to effect.

Does anyone here have any suggestions for configuring this to eliminate the latency?

System:
MacBook
2 GHz Intel
3G RAM
SooperLooper 1.6.16
JackOSX 0.88
DIGI Core Audio V7.42 (I think... )

(Also using the Behringer FCB1010 MIDI controller, but I don't think that could have anything to do with my issue...)
brucebail
 
Posts: 1
Joined: Sat Jun 18, 2011 11:35 am

Re: Using SooperLooper with Macbook and DIGI 003 Rack

Postby cyberlfip » Wed Oct 12, 2011 4:46 pm

brucebail wrote:I have successfully configured the system using DIGI Core Audio Manager, and Jack addresses all the DIGI 003 IO, it works surprisingly well considering how proprietary Pro Tools hardware is usually. I am having a problem with a very small amount of latency that no changes to the SooperLooper latency settings seems to effect.

Does anyone here have any suggestions for configuring this to eliminate the latency?

System:
MacBook
2 GHz Intel
3G RAM
SooperLooper 1.6.16
JackOSX 0.88
DIGI Core Audio V7.42 (I think... )

(Also using the Behringer FCB1010 MIDI controller, but I don't think that could have anything to do with my issue...)


Have you played with the setting on your digi 003 at all? I wish i had a little bit better engineering knowledge...something tells me this is a fixable issue.
cyberlfip
 
Posts: 6
Joined: Thu Oct 06, 2011 2:27 pm


Return to Mac Specific Troubleshooting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron