Not connecting!!

Problems getting SL up and running on a Mac? Post here.

Moderator: jesse

Not connecting!!

Postby chief » Fri Feb 11, 2011 7:34 pm

Hey quick question.

Used to have to have no problems w. SL - but now I can't get it to connect.

Using AU LAB 2.1

Bring UP SL

Says it can't connect.

Go into SL Preferences and hit connect - says connected in preferences - says not connected on GUI.

OS X 10.6.6 - 2.4 gig Intel Core 2 Duo Macbook.

Any tips? I'm kind of SOL if I can't get it running....
chief
 
Posts: 13
Joined: Wed Jan 21, 2009 6:40 pm

Re: Not connecting!!

Postby jesse » Fri Feb 11, 2011 9:01 pm

Did something change with your network configuration? Run the Console application (in /Applications/Utilities) and watch the console.log for messages when you start up AU lab with SL. Post them here.
jesse
 
Posts: 416
Joined: Sat Sep 06, 2008 9:46 am

Re: Not connecting!!

Postby chief » Sat Feb 12, 2011 12:27 am

Thanks for the quick reply!

Well - of course now it's working. I'm running multiple IRs and maybe one of them was set to 88.2 instead of 44.1. If it comes up I'll put up a new post with the log listing.

Thanks again!
chief
 
Posts: 13
Joined: Wed Jan 21, 2009 6:40 pm

Re: Not connecting!!

Postby misteralan » Wed Mar 09, 2011 6:29 pm

Hi Jesse,
I'm having the same issue here, but it's still not connecting here.
The SL prefs window will say connected after pressing connect, the SL gui shows the looper controls and says not connected, and then the lost connection dialog box shows up and the gui looper controls disappear

SL 1.6.14
or SL 1.6.16
MacPro 2.8 ghz Octocore
OSX 10.6.5
Ableton 8.2.1
or
Logic 9.1.3

I checked the console log and I'm seeing nothing that coincide with opening SL as an AU.
I hope you have some ideas,
Thanks,
AL
misteralan
 
Posts: 21
Joined: Tue Nov 18, 2008 2:04 am


Return to Mac Specific Troubleshooting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests